Fantastisk støtte til Sylling IF fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Sylling Idrettsforening den 11. Okt 2014

Den 30 januar 2014 holdt Roar Bogerud et innlegg om FYSAK og 'Sunne og Aktive Liunger' prosjektet på Årskonferansen til Gjensidigestiftelsen. Etter presentasjonen fikk han til sin store overraskelse overlevert en særdeles spesiell gave - en sjekk til Sylling IF på ikke mindre enn 350.000 kroner!
Sylling IF søkte høsten 2013 om støtte til å lansere et eget aktivitetskonsept, nettopp i kjølevannet av skolens prosjekt som nevnt over.
Adm dir Unn Dehlen, Gjensidigestiftelsen, og rektor Roar Bogerud, Sylling Skole
Det ble søkt om støtte til innkjøp av spennende aktivitetsutstyr og bredere tilbud for barn opp til 12 år – her vil fokus være hovedsakelig lek og akrobatikk, opplevelser, mestring, med mål om å skape grunnlag for livslang bevegelsesglede, inspirert av et foregangsmiljø i Ballerup, Danmark hvor de bl.a. benytter IBOMO produkter (Intelligent BOdy MOvement).
Konseptet skal være åpent for alle barn i bygda, og det skal være et gratis tilbud. I tillegg ble det bedt om muligheten til å utdanne lokale ressurser til instruktører.
Det var derfor ekstra gledelig for Sylling IF at denne utrolige generøse gaven ble overrakt nettopp til Roar Bogerud - en foregangsfigur og ildsjel i prosjektet som omfatter utstrakt fysisk aktivitet – les for øvrig mere om 'Sunne og Aktive Liunger' her.
Vi retter en stor takk til Gjensidigestiftelsen – og vil selvsagt holde dere orientert om utviklingen på weben.

Med vennlig hilsen
Sylling IF

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.