Breddeidretten stenges

Postet av Sylling Idrettsforening den 5. Nov 2020

På grunn av utviklingen i smittesituasjonen har Lier kommune bestemt at all breddeidrett skal holdes stengt frem til og med 1.desember 2020. Dette iverksettes umiddelbart.
Smittesituasjonen er uoversiktlig, og Lier kommune har i ettermiddag, torsdag 5.november, avholdt et ekstraordinært kommunestyremøte.
Det ble der besluttet at alle arrangementer og aktiviteter i breddeidretten avlyses frem til og med 1.desember. Kommunaldirektøren kan allikevel åpne igjen fra 20.november, hvis Lier kommune har fått bedre oversikt over situasjonen. Vi følger med på situasjonen fortløpende.Redusert aktivitetsgebyr

Postet av Sylling Idrettsforening den 2. Nov 2020

På et styremøte ikveld (tirsdag 2.november) ble det bestemt av aktivitetsgebyret som sendes ut i disse dager skal halveres. Årsaken til dette er begrensningene som covid19 fører til, med forkortet treningsperiode osv.

Av smittevernhensyn har det vært mere trening ute enn normalt, og det må man nok også belage seg på fremover en periode også.
Årsmøte Sylling IF

Postet av Sylling Idrettsforening den 22. Apr 2020

På grunn av Corona pandemien har Sylling IF utsatt årsmøte til 31.8.20 kl. 19.00. Vi håper det da kan gjennomføres et fysisk årsmøte. 

Mvh Hovedstyret SIF