Postkasse-orientering for barn og ungdom i Sylling

Postet av Sylling Idrettsforening den 22. Apr 2021

Idrettsforeningen ønsker å legge til rette for aktivitet og sosial hygge mellom barn og unge i Sylling omegn nå under koronatiden.

Vi vet at mange er ensomme og at det er få steder og møtes. 

Vi inviterer nå alle unge til turgåing hvor man også kan være med i trekningen av et gavekort fra Spar Holsfjorden på kr 500,-

 

Postkasse-orienteringen foregår på følgende måte:

  • Gå gjerne sammen med venner, kos dere og bruk god tid. 
  • Gå til aktuell postkasse.
  • Ta en lapp som henger fremme ved postkassen og noter navn, dato og et telefonnummer vi når deg på før du legger lappen i postkassen for å være med i trekningen av gavekort.
  • 1 lapp pr person pr tur! Men du kan gå så mange turer du ønsker og legge ny lapp for hver tur.

 

Vi trekker en vinner hver uke (søndag), og vinneren vil bli kontaktet.

 

Første postkasse blir hengt opp på Altanåsen ved utkikkspunktet, og blir tilgjengelig fra mandag 26.04. Første trekning søndag 02.05!

 

Nytt gavekort og ny trekning hver søndag fram til sommerferien! Følg med på Sylling IF sin nettside og facebookside for oppdatert informasjon videre om postkasse-orienteringen og hvor vi etterhvert plasserer ut postkasser. 

 

God tur!

 

Hilsen Sylling IFProtokoll fra årsmøtet

Postet av Sylling Idrettsforening den 12. Apr 2021

Årsmøtet i Sylling ble avholdt 22.mars på Teams pga koronoapandemien. Referat og underskrevet protokoll kan leses her, eller i app'en til IdrettenOnline.Saksdokumenter til årsmøte 22.mars 2021 (oppdatert)

Postet av Sylling Idrettsforening den 28. Mar 2021

Se oppdaterte dokumenter som grunnlag til årsmøte som ble avholdt 22.mars 2021. Signert protokoll fra møte vil bli publisert når protokollen er signert.

kontrollutvalgets-beretning-for-2020.pdf

Dokumenter til årsmøte 22.3.21 i Sylling IF.pdfIdrettenOnline

Postet av Sylling Idrettsforening den 28. Mar 2021

Sylling IF har byttet administrasjon av medlemmer fra Klubbadmin til IdrettenOnline. Med IdrettenOnline følger det også med en app som medlemmene kan laste ned. Appen vil formidle nyheter fra Sylling IF, gi informasjon om ditt medlemsforhold til Sylling IF og oversikt over dine fakturaer.

 

Det er ikke nødvendig å laste ned appen for medlemmene, men vi oppfordrer alle medlemmer å gjøre det for å få bedre oversikt over medlemskapet og informasjon fra Sylling IF.


Appen heter "IdrettenOnline" og kan lastes ned i Google Play eller App Store