Per Lasse Tronslien

Per Lasse Tronslien

HVORDAN BLI MEDLEM I VOLLEYBALLGRUPPA?

Postet av Per Lasse Tronslien den 4. Des 2016

HVORDAN BLI MEDLEM I VOLLEYBALLGRUPPA?Dette er en undergruppe av Sylling I.F, du må derfor være medlem av hovedforeningen.
For å bli medlem må du melde deg inn via https://minidrett.nif.no/
Her logger man seg inn med tidligere mottatt passord eller oppretter ny bruker. Fødselsnummer kreves.Under fanen medlemskap søker man opp Sylling IF og den undergruppen man ønsker å være medlem av.
Den som sitter som medlemsansvarlig i klubben mottar melding om registreringen.Utdeling av både lagdrakter og overtrekksdresser som er bestilt

Postet av Per Lasse Tronslien den 26. Nov 2016

Utdeling skjer på følgende tidspunkt i Sylling IF styrerom. Gi beskjed til alle som har bestilt varer fra deres gruppe. Legg ut på facebook.

Søndag 19.00-21.00

Tirsdag 18.00-20.00

Onsdag 17.00-18.00 + 19.00-20.00

Mvh Per Lasse TronslienKlubbkveld - Onsdag 2. novemer 16.30-21.00 i paviljong vis a vis skolekjøkkenet.

Postet av Per Lasse Tronslien den 27. Okt 2016

Klubbkveld Onsdag 2. november Invitasjon til klubbkveld med ny leverandør av klubbtøy.docx

Klubbkveld Onsdag 2. november 16.30-21.00

Sylling IF inviterer alle medlemmer til klubbkveld på Sylling skole i paviljong vis a vis skolekjøkkenet.. Her vil ny leverandør av klubbtøy – Prozo - komme med sin kolleksjon. Sylling IF vil på denne kvelden bidra, slik at makspris på klubbdress (jakke/genser og bukse) vil være 300,- for alle som bestiller her. Alle klubbens trykk på dressen ligger i prisen. Ønsker du navnet ditt på dressen, må du betale dette selv. Leverandør kommer også med medisinsk sportsutstyr og diverse baller. Sylling IF har også mulighet for 1 kveld i tillegg hvis behov, gi beskjed hvis denne kvelden er umulig for deg/dere.

Sylling IF vil kjøpe nye klubbdrakter med shorts og strømper, viktig at alle spillere på alle lag prøver størrelser og melder dette til trener/leder av laget. Vi vil kjøpe draktsettene i en bestilling og sponser alle spillere her med også shorts og strømper.

Sylling IF ved styret håper at alle finner tid til å besøke klubbkvelden.

Velkommen!

Per Lasse TronslienPowered by: Bloc