Sylling IF sin klubbkolleksjon

Postet av Sylling Idrettsforening den 10. Apr 2019

https://www.prozoklubb.no/butikk/klubbkolleksjoner/sylling-if

Trenger du nytt treningstøy, benytt deg av linken og bestill direkte fra nettbutikken til prozoshop å få varen tilsendt direkte hjem (Kopier linken til et nytt nettleservindu om det ikke fungerer å trykke direkte)

Vi har shorts og sokker til salgs i klubben, ta kontakt med leder og du får varen med engang du har betalt med vipps.


0 Kommentar

Husk klubbutviklingskveld!

Postet av Sylling Idrettsforening den 19. Okt 2014







Husk Klubbutviklingskveld!


Som en oppfølger til Klubbutviklingskvelden avholdt 25 mars, minner vi om nytt møte torsdag 24 april kl 18.00 - 19.30 i auditoriet.Påmelding til leder@sylling-if.no.


0 Kommentar

Ny løsning for medlemsadministrasjon

Postet av Sylling Idrettsforening den 19. Okt 2014


Sylling IF tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon f.o.m. 15 oktober 2014.
Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett - www.minidrett.no. Påloggingsboks til Min idrett finner du helt til høyre på websiden vår.

Under fanen medlemskap søker man opp Sylling IF og den undergruppen man ønsker å være medlem av.
Den som sitter som medlemsansvarlig i klubben mottar melding om registreringen.

Gjennom Min idrett kan du som medlem etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.

Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no

Se også under fanen 'Medlem' for ytterligere informasjon,

Ta kontakt med Idrettslaget v/kasserer dersom du;

  • har fått et feilaktig betalingskrav
  • om du mener at du allerede er utmeldt som medlem
  • om det er andre spørsmål som er relatert til ditt forhold med oss.

0 Kommentar

Fantastisk støtte til Sylling IF fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Sylling Idrettsforening den 11. Okt 2014

Den 30 januar 2014 holdt Roar Bogerud et innlegg om FYSAK og 'Sunne og Aktive Liunger' prosjektet på Årskonferansen til Gjensidigestiftelsen. Etter presentasjonen fikk han til sin store overraskelse overlevert en særdeles spesiell gave - en sjekk til Sylling IF på ikke mindre enn 350.000 kroner!
Sylling IF søkte høsten 2013 om støtte til å lansere et eget aktivitetskonsept, nettopp i kjølevannet av skolens prosjekt som nevnt over.
Adm dir Unn Dehlen, Gjensidigestiftelsen, og rektor Roar Bogerud, Sylling Skole
Det ble søkt om støtte til innkjøp av spennende aktivitetsutstyr og bredere tilbud for barn opp til 12 år – her vil fokus være hovedsakelig lek og akrobatikk, opplevelser, mestring, med mål om å skape grunnlag for livslang bevegelsesglede, inspirert av et foregangsmiljø i Ballerup, Danmark hvor de bl.a. benytter IBOMO produkter (Intelligent BOdy MOvement).
Konseptet skal være åpent for alle barn i bygda, og det skal være et gratis tilbud. I tillegg ble det bedt om muligheten til å utdanne lokale ressurser til instruktører.
Det var derfor ekstra gledelig for Sylling IF at denne utrolige generøse gaven ble overrakt nettopp til Roar Bogerud - en foregangsfigur og ildsjel i prosjektet som omfatter utstrakt fysisk aktivitet – les for øvrig mere om 'Sunne og Aktive Liunger' her.
Vi retter en stor takk til Gjensidigestiftelsen – og vil selvsagt holde dere orientert om utviklingen på weben.

Med vennlig hilsen
Sylling IF

0 Kommentar

Sponsorstøtte fra SPAR Holsfjorden, Vangen Mat A/S

Postet av Sylling Idrettsforening den 5. Okt 2014

Som kjent, har Sylling IF i flere år hatt en sponsoravtale med SPAR Holsfjorden, Vangen Mat AS, og vi er så heldige at støtten fortsetter.
Da det til tider dukker opp spørsmål med tanke på plassering/bruk av logo, ber vi om at eventuelle forespørsler stiles direkte til leder@sylling-if.no eller nestleder@sylling-if.no , slik at vi kan besørge at forutsetningene overholdes.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å rette en takk til SPAR Holsfjorden, Vangen Mat AS for den kontinuerlig støtte de gir – det er av uvurderlig verdi for Sylling IF å ha sponsorer som stiller, år etter år.

MVH

Sylling IF

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline